TradeMate icoon

Boekhouding

In tegenstelling tot de meeste softwarepakketten heeft TradeMate een complete, eigen boekhouding. Dit heeft, naast tijdwinst, grote voordelen: alles wordt eenvoudig meegenomen of geboekt en gemaakte facturen komen automatisch in de boekhouding terecht. Daarnaast is TradeMate ook het enige programma op de markt met een volledige globalisering over voorgaande jaren. Verder kunt u dankzij de ge´ntegreerde boekhouding automatisch uw belastingaangifte doen.

Er zijn ook koppelingen met andere boekhoudpakketten mogelijk, zoals Exact Online, SnelStart en iMuis.
Bankafschriften inlezen

Bankafschriften kunt u automatisch inlezen in TradeMate. Het programma herkent vele bankmutaties en helpt u zo om sneller klaar te zijn met uw administratie.


Elektronische rekeningen inlezen

Ontvangt u uw rekeningen elektronisch van uw leveranciers? Dan kunt u deze eenvoudig inlezen in TradeMate. Doormiddel van een koppeling met Go2UBL kunnen de rekeningen snel ingelezen worden en op die manier eenvoudig verwerkt in de boekhouding.

Informatie per onderdeel

balieverkoopBalieverkoop magazijnMagazijn relatiesRelaties boekhoudingBoekhouding planning en tijdregistratiePlanning en tijdregistratie documentenbeheerDocumenten- beheer koppelingenKoppelingen vestigingenMeerdere vestigingen

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend informatie of demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken. Of bel ons: 0341-355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: