TradeMate icoon


Optimaliseer uw balieverkoop

Vanuit de balieverkoop kunt u eenvoudig offertes, orders, pakbonnen en facturen maken. TradeMate houdt automatisch rekening met eventuele prijsafspraken, aanbiedingen of kortingen die bij de klant staan ingesteld.

Het scherm baliefacturatie is speciaal ingericht om snel werken mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een vergelijkartikel pakken wanneer het gezochte artikel niet op voorraad is.
Eenvoudig koppelen met uw leveranciers

De vele koppelingen met importeurs en andere onderdelenwebsites maken het plaatsen van artikelen op de order extra eenvoudig. Op de site van uw leverancier selecteert u de gewenste onderdelen. Vervolgens worden deze automatisch overgenomen op uw bon.

Per artikel wordt ook onthouden voor welk kenteken deze besteld is, zodat u hiervan een historie heeft.
Bon klaar, boekhouding klaar

De bon die u maakt wordt direct doorgeboekt in de boekhouding. Ook kunt u uw PIN-automaat aansturen en wordt de betaling direct verwerkt.

Wanneer u de factuur e-mailt naar de klant kunt u een iDeal-link meesturen. Zo wordt het voor de klant nog makkelijker om een betaling aan u te doen.

Informatie per onderdeel

balieverkoopBalieverkoop magazijnMagazijn relatiesRelaties boekhoudingBoekhouding planning en tijdregistratiePlanning en tijdregistratie documentenbeheerDocumenten- beheer koppelingenKoppelingen vestigingenMeerdere vestigingen

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend informatie of demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken. Of bel ons: 0341-355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: