TradeMate icoon
 

Informatie over TradeMate

TradeMate is een compleet automatiseringspakket dat is ontwikkeld voor grossiers en importeurs. Het kan alle bedrijfsonderdelen automatiseren; van balieverkoop tot magazijn, van financiŽle administratie tot inkoop.

Alleen wat u nodig heeft

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom is onze software flexibel en aanpasbaar. Op deze manier kunt u het pakket inrichten en gebruiken zoals u dat wilt.

Bekijk alle modules.

Kopen of huren

U heeft de keuze om het pakket te huren of te kopen. Zo kiest u zelf of u liever iedere maand een bedrag betaalt of eenmalige aanschafkosten heeft.

Online of lokaal

U kunt op twee verschillende manieren met TradeMate werken. Zo kunt er voor kiezen om TradeMate 'in the cloud' te laten draaien zodat u er overal ter wereld bij kunt, maar het programma kan ook lokaal bij u op een computer draaien.

 

Informatie per onderdeel

balieverkoopBalieverkoop magazijnMagazijn relatiesRelaties boekhoudingBoekhouding planning en tijdregistratiePlanning en tijdregistratie documentenbeheerDocumenten- beheer koppelingenKoppelingen vestigingenMeerdere vestigingen

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend informatie of demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken. Of bel ons: 0341-355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: